Prijzen glazenwasser

Prijzen glazenwasser

De prijs om een glazenwasser in te huren verschilt. Dit ligt aan meerdere dingen.

  • Het bedrijf
  • Hoeveel ruiten en de grootte hiervan
  • De afstand die de glazenwasser voor u moet afleggen
  • De benodigdheden die nodig zijn om uw raam te kunnen wassen

Sommige bedrijven vragen meer dan anderen. Dat ligt aan de omzet van het bedrijf en ook aan de concurrentie. Daarnaast letten de bedrijven op hun doelgroepen. Ook telt het aantal klanten mee in de prijs die gevraagd wordt en er wordt ook rekening gehouden met het aantal werknemers. Een optelling van een heel groot aantal factoren bepaald het bedrijf dan zelf wat zij het beste kunnen vragen, zo dat zij zo veel mogelijk omzet maken.

Prijzen glazenwasser per type woning

Type Prijs
Rijtjeshuis 15,- euro
Villa 75,- euro

Dit zijn prijzen uitgegaan van een ‘’normaal’’ rijtjes huis. Woont u in een villa? Dan kunnen deze prijzen uitlopen tot meer dan 75,- euro. Ook voor grote bedrijven en gebouwen zullen deze prijzen dus veel hoger liggen. Bij veel glazenwassers moet u eerst een offerte aanvragen, dan zullen zei voor u de prijs bepalen en doorsturen.

De gevraagde prijs is nodig zodat de glazenwassers hun beroep kunnen uitoefenen. Zij hebben zelf namelijk een inkomen nodig. Daarnaast moet er betaalt worden voor de kosten van de materialen en het vervoer. De ene glazenwasser zal dan ook wat meer verdienen dan de andere. Ook is het mogelijk dat het ene bedrijf gebruik maakt van luxere materialen. Dit hoeft niet te betekenen dat u hierbij een beter eindresultaat heeft. U betaalt dus ook voor de kwaliteit. Het wordt aangeraden om de kwaliteit even te checken voordat u een glazenwasser inhuurt.

Zie ook: dubbel glas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *